Hei Kevin!

Postet av Adam og Eva Grünerløkka den 10. Apr 2021

Kevin er Art Director, og ass. faglig leder hos Adam og Eva Grünerløkka. Bli kjent med han her:

Hvem er du, og hva har du gjort tidligere i karrieren?

Mitt navn er Kevin, 27 år gammel fra Oslo. Jeg startet frisørkarrieren min på Adam og Eva Skole og Akademi i 2016, og tok så læretiden og har deretter jobbet som frisør hos Adam og Eva Grensen. Før jeg bestemte meg for å bli frisør fullførte jeg en utdannelse som konditor. Har i tillegg studert et årsstudium i samfunnsvitenskap ved det samfunnsvitenskapelig fakultet og et årsstudium i bedriftsøkonomi ved Handelshøyskole BI.

Hvorfor er du frisør?
Jeg har alltid sett på meg selv som en kreativ person, og har stor lidenskap for det å kunne utføre et godt håndverk. Som ung hadde jeg et dilemma mellom å bli konditor eller frisør. Har riktignok fått utdannet meg i begge yrkene. Jeg er heldig som får lov til å ha hobbyen min som yrket mitt. Det å kunne få lov til å gjøre kundene fine på håret og deres tillit er gitt til meg som fagperson er noe av det jeg virkelig brenner for. 


Hva er dine styrker som frisør?

Jeg er en god lytter og alltid løsningsorientert. For meg er det viktig at kunden føler seg komfortabel i stolen og at vi sammen kan bli enige under konsultasjonen om veien videre med håret. Jeg ønsker å skreddersy hårfargen, klippen eller stylingen som passer kundens livsstil, yrke og tid. 


Bli inspirert av Kevin sin Instagram her: www.instagram.com/kevdoeshair
Hvorfor vil du jobbe hos Adam og Eva Grünerløkka?  
Jeg har et genuint stort lidenskap for alt som har med hår å gjøre. Jeg blir inspirert av de fantastiske kollegaene som både jobber i salong, men også ute i oppdrag. Samtidig som det er så utrolig deilig å kunne samle en gjeng som brenner for faget like mye som meg! 


Hvor henter du inspirasjon?

Daglig får jeg mye inspirasjon fra kollegaene mine, men her er tre kontoer jeg følger ekstra med om dagen.


Kiu jobber som hårstylist i Sør-Korea. Han jobber mye med fargedesign, og klipper for å fremheve tekstur og volum.

www.instagram.com/kiu_design_
Pulp Riot har et bredt spekter av inspirasjon når det gjelder spreke farger. Det er noe jeg liker veldig godt å jobbe med også.

www.instagram.com/pulpriothair
På Instyle liker jeg å følge med på nyheter om kjendiser som har fått store behandlinger. Spesielt godt liker jeg kategorien Pixies og Bangs.

www.instyle.com/hair

Hva er din favoritt trend for SS21?

Jeg liker at stylistene har jobbet med tekstur med ulike teknikker, feks. med klipp, styling med varmeverktøy og produkter. Liker mykheten og bevegelsen det gir håret.


 Prada

Chloe

Ports 1961

Kevin er Art Director, og du kan booke time på nettbestilling hereller ringe salongen på 21042060! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.