Hei Eirik!

Postet av Adam og Eva Grünerløkka den 10. Apr 2021

Eirik er eier og Senior Art Director hos Adam og Eva Günerløkka. Bli kjent med han her:


foto: Johannes Sunde


Hvem er du, og hva har du gjort tidligere i karrieren?

Jeg startet frisør karrieren mot slutten av 90-tallet i Stavanger. I 2002 flyttet jeg til Oslo, og har siden da med unntak av en liten avstikker til London, jobbet for Adam og Eva. Karrieren har vært variert, og jeg har ved siden av å ha kunder i salong jobbet med undervisning gjennom Adam og Eva Skole og Akademi og jobbet som hårstylist i mote og media bransjen. I 2011 åpnet jeg min første franchise salong, Adam og Eva Grensen, og nå er det klart for å ekspandere til Grünerløkka. Jeg er også Kreativ leder i Adam og Eva Gruppen, holder kurs internt og for merkene i Loreal-huset og gjør oppdrag i mote og media bransjen.


Hvorfor er du frisør?
Jeg visste alltid at det var frisør jeg skulle bli, for det å kunne jobbe kreativt og med mennesker er en unik kombinasjon. Det jeg verdsetter aller mest med frisøryrket er muligheten til å bringe frem det beste i folk, både når det gjelder kunder i stolen, en modell på et fotoshoot, de jeg underviser på og inspirerer på kurs eller visninger og ansatte. Det å jobbe som frisør er en livsstil og som en hobby for meg, og det viktigste er å ha det "kjekt"!


Hva er dine styrker som frisør?

Jeg er glad i forskjellige sider av frisørfaget; både klipp, farge og styling. Det er avgjørende å ha en god kommunikasjon med kunden slik at man sammen kan komme frem til det perfekte resultatet til hver enkelt. En kombinasjon av å ha stålkontroll på det grunnleggende og klassiske, og samtidig være oppdatert på det som skjer i trendbildet er viktig. 


Bli inspirert av Eirik sin Instagram her: www.instagram.com/eirikthorsen
Hvorfor åpner du Adam og Eva Grünerløkka?
Fra før jeg åpnet min første salong, Adam og Eva Grensen, har jeg hatt en drøm om å ha en salong på Grünerløkka. Jeg har selv bodd i bydelen siden 2003, og når jeg kom over dette fantastiske lokalet perfekt plassert på Olaf Ryes plass visste jeg at tiden var moden. Fra salongen i Grensen har jeg med meg dyktige folk, og det blir spennende å bli kjent med de nyansatte og ikke minst alle nye kunder. Jeg gleder meg!


Hvor henter du inspirasjon?

Inspirasjon kan jeg finne hvor som helst; fra kollegaer og andre frisører, fra visninger på moteukene rundtomkring i verden, på gata, i sosiale medier og både private og jobbrelaterte reiser. Jeg legger mest merke til ting som er litt annerledes, kanskje litt rart og nytenkende, da det som er "picture perfect" fort kjeder meg.På nettsidene til Vogue finner jeg alle de siste visningene fra moteukene. Bibelen!

www.vogue.com/fashion-shows


Vogue Portugal har en inspirerende feed på Instagram.

www.instagram.com/vogueportugal

Jeg kan bruke evigheter på Pinterest. Her kan man drukne i inspirasjon, eller bruke det som et verktøy for å lage moodboards for fotoshoot, visninger, interiørprosjekt eller "hva-som-helst".

www.pinterest.com/eirikthorsen

Dette har ikke noe med hår å gjøre, men det er viktig med avkobling da det gir grobunn for kreativitet. Under corona-lockdown i 2020 fullførte jeg et 30 dagers online program "Home" med Yoga with Adriene, og har klart å fortsette med det i etterkant. Det som er perfekt er at det er gratis, og at det finnes mange videoer i forskjellige lengder med forskjellige målsetninger å velge mellom. "Wake up yoga" som bare varer 11 minutter prøver jeg å gjøre så ofte som mulig som en del av morgenrutinen.

www.youtube.com/yogawithadriene

www.youtube.com/yogawithadriene/home 

www.youtube.com/yogawithadriene/wakeupyoga
Hva er din favoritt trend for ss21?

Go blonde, or go home! 


Billie Eilish er et godt eksempel.

www.instagram.com/billieeilishOg Adam og Eva sin siste kolleksjon Regenerate, der jeg har hatt det kreative ansvaret. 

www.adamogeva.no/regenerate

Pga. stor pågang, og lang venteliste, er nettbestillingen til Eirik stengt. Han anbefaler kunder å sette opp time nå hos en av sine dyktige kollegaer, og samtidig ev. booke neste time frem i tid hos han. For å sette opp time hos en av hans kollegaer, bestille time frem i tid eller sette seg på venteliste kontakt AogE Grünerløkka / tlf 21042060 eller AogE Grensen / tlf 21050750 .
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.