Hei Celine!

Postet av Adam og Eva Grünerløkka den 11. Apr 2021

Celine er Avdelingsleder, Faglig leder og Senior Art Director hos Adam og Eva Günerløkka. Bli kjent med henne her:
Hvem er du, og hva har du gjort tidligere?

Jeg har jobbet i Adam og Eva i til sammen 14 år. Frisør karrieren startet på Adam og Eva Skolen i Kristiansand, og jeg fullførte læretiden på Adam og Eva Storgata. Jeg har også jobbet i Rjukan, hvor jeg opprinnelig kommer fra. Siden 2011 har jeg jobbet i Adam og Eva Grensen, hvor jeg først var faglig leder og tok deretter over som Avdelingsleder i 2017. Jeg er takknemlig for alle mulighetene jeg har fått i Adam og Eva; undervist på Adam og Eva Skole og Akademi, vært med i Adam og Eva Kreative Team og assistert mange flinke frisører.  

Hvorfor er du frisør?

Jeg ble først kjent med frisørfaget ved en tilfeldighet da jeg fikk jobb som ryddepike i en salong. Sjefen der var veldig inspirerende, og da jeg senere  begynte på Adam og Eva Skolen, visste jeg at dette var helt riktig! Det er alltid noe nytt å lære i dette yrket, og det er få grenser for hva du kan oppnå. Møte med mennesker er en viktig faktor for meg da jeg er nysgjerrig og avhengig av nye impulser, det er kreativt og nyskapende. Hår betyr veldig mye for meg, og å få fikse "krona" til folk er en sann ære!


Hva er dine styrker som frisør?

Jeg er genuint opptatt av at folk skal trives med det håret de har; ved å snakke om muligheter, ønsker og fakta. Jeg vil gjøre mitt beste for at kundene skal føle seg bra mellom frisør besøkene, og at de skal håndtere håret hjemme. Jeg liker å jobbe med flere felt innenfor faget for å oppnå ønsket resultat. Jeg har en forkjærlighet for krøller, og har du ikke krøller, kan jeg gjerne fikse det også.

Bli inspirert av Celine sin Instagram her: www.instagram.com/celioppceline_hairHvorfor vil du jobbe hos Adam og Eva Grünerløkka? 

Jeg gleder meg til å vende tilbake til mitt gamle nabolag på Løkka; der skjer det noe hele tiden, og jeg får mange nye impulser. Det blir spennende å bygge opp en ny salong, og ikke minst jobbe med et team som har store ambisjoner og vil masse. Vi skal ha ekstra fokus på krøller og teksturert hår, som er noe jeg brenner for. Det er samtidig viktig å understreke at vi bryr oss om alle, uansett hva slags hår de har. Alle er velkomne til oss!


Hvor henter du inspirasjon?

Inspirasjon får jeg fra kollegaer, fargespillet rundt oss og SoMe. Jeg følger alt for mange på Instagram, men det er uendelig med vakkert og finurlig innhold der. Jeg elsker litt artsy ting som jeg kan hente inspirasjon fra.


Carline Schmitt sin stil kan beskrives som enkel men gjennomarbeiet hårkunst. Jeg ble veldig inspirert da jeg så henne på scenen med Trevor Sorbie Artistic Team i LOndon for noen år siden. www.instagram.com/caroline__schmittPå Instagram kontoen til London Fashion Week finner jeg nye designere og mange forskjellige stiler. De store motehusene leverer som forventet, men det er spennende med det uforutsigbare.Elevate Hair gjør mye som er litt "far out" fra det jeg holder på med, men det er gøy å ta med seg elementer herifra og gjøre det til sin egen greie. Jeg blir inspirert!

www.instagram.com/elevatehair


Hva er din favoritt trend for SS21?

Jeg er svak for alt som minner om Siciliansk stil, så hvis jeg skal plukke ut en trend denne våren må det bli midtskill. Det er rent, ryddig, ordnet. Den kan være kammet stramt bak - i knute eller kombinert med fritt fall og naturlig bevegelse i håret. 


Dolce Gabbana
Image


Raisa Vanessa

ImageImage


Cynthia Rowley
Image

Image

ImageCeline er Senior Art Director, og du kan booke time på nettbestilling hereller ringe salongen på 21042060. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.