Hei Natalie!

Postet av Adam og Eva Grünerløkka den 11. Apr 2021

Natalie er Art Director hos Adam og Eva Günerløkka, og ble kåret til Årets Frisør i Norge i 2021. Bli kjent med henne her:Hvem er du, og hva har du gjort tidligere? 


Jeg flyttet fra Stockholm til Oslo  2012 for å jobbe i restaurant bransjen, og ble raskt forelsket i den lille storbyen. Etterhvert så ble jeg bartender og ble forelsket i pulsen i utelivet, møte mye flotte kule mennesker. Drømmen om  å bli frisør har alltid vært der, og  i 2015 var jeg hårmodell på et stort hårshow,  og fikk et inblikk i hva frisør verden har å tilby. Dette var mitt tredje møte / besøk i en frisørsalong. Jeg ble overveldet av inspirasjon, og nysgjerrig  på denne nye verden; en uke senere sendte jeg søknad til Adam og Eva Skole og Akademi.Hvorfor er du frisør? 


Fordi jeg  har alltid likt å være rundt andre mennesker, og være der ting skjer. Jeg trives veldig godt med en variert hverdag hvor jeg kan møte gamle og nye venner. For meg så betyder det veldig mye å få lov å hjelpe folk å føle seg vel på håret og finne en måte og uttrykke seg på. Men den absolutt viktigste grunnen til hvorfor jeg er den frisøren jeg er i dag er kundekretsen min, min kundekrets har tidligere følt at dem kanskje manglet en frisør med den lidenskapen og kunnskapen jeg har for krøller og teksurert hår. Jeg elsker faget, og hvordan man som frisør alltid kan lære noe nytt.Hva er dine styrker som frisør? 


For meg er det viktig at kunden føler seg ivaretatt og hørt, så jeg har fokus og bruker god tid på konsultasjon slik at vi sammen har en felles forståelse hva vi skal finne på med håret. Jeg har jo en stor lidenskap for krøller og teksturert hår, og liker å jobbe med frihåndsteknikker når det kommer til både klipp, lysning og farge for å kunne skreddersy resultatet til hver enkelt kunde.Hvorfor vil du jobbe hos Adam og Eva Grunerløkka? 


 Det skal bli spennande  å være med på noe nytt og jobbe sammen med denne fine gjengen gleder meg til å bli inspirert av dem. Jeg ser for meg at Adam og Eva Grunerløkka  kommer til å bli en salong hvor alle føler seg  hjemme da vi kommer ha ekstra fokus på krøll og teksturert hår. Hvor henter du inspirasjon? 


Kanskje litt klisje men jeg blir inspirert av alt og alle rundt om meg; folk på gata, kunder, kolleger, magasiner og mye av sosiale medier. Bruker ofte Pinterest og Instagram for å lagre ting som inspirerer min kreativitet. Mine favoritter på Instagram akkurat nå er:


@EvanJosephCurls@hairbrained_official


@leysahairandmakeupHva er din favoritt trend for ss21?


The big Chop: Jeg ser en tydelig trend at det er mange som ønsker å klippe håret kort; for å starte på nytt, eller bare ønsker ser en kort frisyre. Shag:  Dette er en fin og morsom måtte og få fram hårets naturliga fall. Debby Ryan er et godt eksempel på dette.Natalie ble kåret til Årets Frisør i Norge i 2021 med denne kolleksjonen:foto: Kristoffer Myhre


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.